Търсене в този блог

четвъртък, 7 юли 2011 г.

Конкурс за пътепис и фотография от Източните Родопи

Българско-холандският проект „Новото тракийско злато” организира конкурс за най-интересния пътепис и най-хубавата фотография от Източните Родопи.

Пътеписът трябва да е на български и в размер до 4000 знака. Необходимо е да го илюстрирате с най-малко три и най-много пет фотографии, които трябва да са с минимален размер 1000 пиксела по дългата страна.

В конкурса за фотографии максималният брой от един автор е 3 фотографии. Всяка трябва да е с минимален размер 1000 пиксела по дългата страна и в jpg- формат. Участниците трябва да акцентират на дива природа, екотуризъм или биоземеделие.

Наградите и за двата конкурса ще са свързани с опознаване и преоткриване на природата в района.

Срокът за изпращането на пътеписите и фотографиите е 15 октомври 2011г. Повече информация може да бъде намерена на интернет страницата на проекта - http://newthraciangold.eu. Отличените пътеписи и фотографии ще бъдат публикувани в сайта на 1 ноември 2011 г.

„Новото тракийско злато” e петгодишен проект (2009-2014) за устойчивото развитие на Източните Родопи, изпълняван от холандските природозащитни организации АРК и Авалон, които имат опит в проекти за опазване на околната среда и биоземеделието

Няма коментари:

Публикуване на коментар